EGE ROYAL YAPIBizi Tanıyın

Hakkımızda

Kaliteli ve modern yapılar inşa etme misyonuyla günümüzden yaklaşık 10 yıl önce faaliyetlerine başlayan Ege Royal Bu misyona ve vizyona uygun projeler geliştirmektedir. Ege Royal Yapı, günümüzde, konforlu, lüks, dayanıklı ve ihtiyaca cevap veren konut projeleri dendiğinde ilk akla gelen firmalardan biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Ege Royal Yapı, gelişmiş teknolojiye yatırım yaparak, inşaat sektörü için geliştirilen en son teknolojileri hayata geçirdiği projelerinde uygulamaktadır.

Teknoloji ve tasarımın uyum içinde harmanlandığı Ege Royal Yapı Projeleri, inşaat sektöründe standartları yükseltme ve yaptığı her projede bir adım daha ileri gitme prensibini benimsemiştir. Kaliteli üretimiyle inşaat sektörünün önemli bir aktörü haline gelmeyi ilke edinen Ege Royal Yapı, gelecekte de değerlerinden ödün vermeyerek dünya standartlarında projeler üretmeye ve Türk inşaat sektörüne büyük katkılar sunmaya devam edecektir.

Misyonumuz

“Kaliteli Bir Yaşam İçin” felsefesiyle yola çıkan EGE ROYAL YAPI bu amacına uygun olarak; Gerçekleştirdiği bütün projelerde yüksek kalitede üretim yapmak, modern, estetik yaşam alanları ile bulunduğu şehre değer katmak, Müşterilerine beklentilerine uygun projeler üretmek ve satış sonrası koşulsuz memnuniyet ilkesiyle hizmet vermek, Teknolojiyi yakından takip ederek projelerine entegre etmek, dünya standartlarında, güvenli yaşam alanları oluşturmak misyonuyla geçmişten bugüne kaliteli yaşam için çalışmaktadır.

Vizyonumuz

Kurulduğu günden bugüne belirlediği hedefler doğrultusunda ilerleyen Ege Royal Yapı ; Her projede daha ileriye, vizyonuyla kendisini sürekli geliştirerek fark yaratarak, Ülkesine değer katarak, İnşaat sektöründe standartları belirleyen öncü firma olmak için durmaksızın çalışmaya devam edecektir.

https://egeroyal.com/wp-content/uploads/2021/08/beta-1280x853.jpg

BAĞLANTI KURUNİletişim Bilgileri

Görüş ve önerilerinizi önemsiyor ve bu doğrultuda kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Projeler, hizmetlerimiz ve diğer konularda lütfen bizimle iletişime geçin.
Adres
Yeni Mah. Ordu Cd. No: 58
(Bim Market Yanı) Nazilli-Aydın
İsabeyli Ofis: İsabeyli Mh.
Özbay Cd. No: 59 Nazilli-Aydın
Telefon
+90 256 312 41 91
+90 532 636 24 32
E-Posta
info@egeroyal.com
onur@egeroyal.com
EGE ROYAL YAPIBağlantı Kurun
Müşteri temsilcimiz tarafından, en kısa sürede geri dönüş yapılmaktadır.
KONUMUMUZNazilli / Aydın
https://egeroyal.com/wp-content/uploads/2021/07/harita.png
BİZİ TAKİP EDİNEge Royal Sosyal
Sürekli güncellenen sosyal medya hesaplarımızı takip ederek, bizden haberdar olun.